Heatmiser neoHub – Internettoegangspoort voor het Neo-systeem

De neoHub Gen 2 verwerkt alle netwerkcommunicatie tussen de neoStat, neoAir en neoPlug en is eigenlijk het echte brein achter het Neo-systeem. Wenst u uw verwarmings- & warmwatersysteem te bedienen vanaf uw smartphone, dan zal u een neoHub Gen 2 nodig hebben.

De neoHub Gen 2 geeft HomeKit-ondersteuning aan Neo. Klik hier voor meer info.

De neoHub Gen 2 wordt via een ethernetkabel aangesloten op een extra poort op uw thuisrouter. De neoHub Gen 2 is enorm plug-and-play en het koppelen van neoStats, neoAir & neoPlug aan de neoHub Gen 2 was nog nooit zo eenvoudig. Nadat u al uw Neo-toestellen gekoppeld heeft (tot 32 toestellen worden ondersteund), kunt u uw verwarming, warmwater en toestellen van thuis uit of op afstand bedienen.

Om ervoor te zorgen dat uw neoHub Gen 2 altijd up-to-date is, zal uw neoHub de updates automatisch downloaden en installeren. U zal dus altijd kunnen genieten van de allernieuwste softwareverbeteringen.

 • VERBINDING MET CLOUD SERVER

  Aangezien de Heatmiser neoHub verbinding maakt via de Heatmiser Cloud servers komt er geen technische installatie aan te pas.

 • MESH NETWERK

  De Heatmiser neoHub is verantwoordelijk voor al het netwerkverkeer en stuurt de gegevens automatisch en op de beste manier door van neoStat naar neoStat. Mesh netwerk zorgt er mee voor dat u thuis een groot bereik heeft. Op plaatsen met een zwak signaal kan de neoPlug gebruikt worden om het signaal te versterken.

 • AFSTANDBEDIENDE UPDATES

  Dankzij onze automatische updates zullen uw neoHub en verbonden toestellen altijd beschikken over de nieuwste firmware. Dat wil zeggen dat u kan genieten van onze laatste softwareverbeteringen.

Functies
neoHub
Aantal aangesloten toestellen32
Compatibel met neoStat, neoAir, neoPlug
Aansluiting1 x ethernetpoort (RJ45)
In kit inbegrepen1 x neoHub, 1 x ethernetkabel, 1 x mini-USB-voedingskabel, 4 x stroomadapters
Mesh netwerkJa
Voeding230v AC
Afmetingen170x91x25.5mm

De neoHub wordt geleverd met Engelse, Europese en Australische stroomadapters.

 • HOMEKIT-ONDERSTEUNING

  De neoHub Gen 2 biedt HomeKit-ondersteuning aan alle verbonden Neo-toestellen.

 • VERBONDEN DOOR ETHERNET

  De Heatmiser neoHub maakt gebruik van een directe ethernetverbinding. U heeft dus één vrije netwerkpoort op uw router nodig.