Sluit vandaag nog aan bij ons Beta-programma

Hier bij Heatmiser werken we actief aan een nieuwe uitgave van de Heatmiser Neo App voor iOS, Android en Windows 10. De nieuwe versie heeft nieuwe functies en een fonkelnieuwe, intuïtievere gebruikersinterface.

Bent u al een Neo-gebruiker en wil u deel uitmaken van ons Beta-programma, contacteer ons dan vandaag.

Als deelnemer aan ons Beta-programma krijgt u eerder toegang tot onze Neo App en kan u ons helpen om de app nog beter te maken.

We evalueren toepassingen die gebaseerd zijn op systeemmodellen en smartphone-apparaten die gebruikt worden. Indien u op dit ogenblik niet aanvaard wordt in het programma zullen we contact opnemen voor een volgende release.

We hopen dat de eerste Beta-release beschikbaar zal zijn in juni 2016.

Om deel uit te maken van ons Beta-programma, registreer hier.