HomeKit-ondersteuning – Breidt de opties van een uitstekend systeem nog uit!

Heatmiser Neo werd ontworpen om de meeste verwarmingssystemen, waaronder radiatoren, elektrische en watervloerverwarming, uit te rusten met slimme multizoneregeling.

HomeKit-ondersteuning voegt uitstekende connectiviteit toe aan een systeem dat al veel opties biedt.

Lees hier meer over Heatmiser Neo.

Apple HomeKit op Heatmiser Neo

HomeKit is het slimme thuisframework van Apple waardoor u via een gemeenschappelijk platform alle compatibele accessoires van uw woning kunt bedienen.

HomeKit-accessoires, zoals de Heatmiser neoHub, zijn door Apple grondig getest. Als u het logo ‘Works with HomeKit’ (Werkt met HomeKit) ziet, mag u zeker zijn van een fantastische gebruikservaring.

HomeKit werkt op al uw iOS-toestellen, van iPhone en iPad tot de vierde generatie Apple TV. Uw woning vanaf elke willekeurige locatie regelen is mogelijk met een vierde generatie Apple TV die slimme automatiseringsregels toelaat, waardoor uw slimme huis nog slimmer wordt!

Dankzij de nieuwe Woning-app kunt u al uw HomeKit-accessoires op een veilige manier bedienen. U kunt de Woning-app gebruiken om de verwarming hoger te zetten of de lichten uit te doen en met behulp van Apple TV kunt u dit ook allemaal van op afstand doen.

De Heatmiser neoHub biedt ongeëvenaarde systeemtype-ondersteuning, van elektrische & watervloerverwarming tot conventionele radiatorsystemen, warmwater en handdoekhouders.

Die ondersteuning onderscheidt ons van de concurrentie en vele fabrikanten van apparatuur, installateurs en eindgebruikers opteren voor Neo.

HomeKit op Heatmiser Neo legt de lat nu zelfs nog hoger.

 • COMPATIBEL MET AL UW HOMEKIT-ACCESSOIRES

  Ga op zoek naar accessoires met het logo ‘Works with HomeKit’ (Werkt met HomeKit). Die accessoires zijn grondig getest en zorgen gegarandeerd voor een fantastische gebruikservaring.

 • KAMERBEDIENING

  Accessoires kunnen per kamer worden gegroepeerd en dit werkt uitstekend als u gebruikmaakt van Siri of scènes instelt.
Net zoals u aan iemand zou vragen om de temperatuur in de woonkamer op 21°C te zetten, kunt u nu aan Siri vragen om dezelfde taak te vervullen. En met 3D Touch kunt u een pictogram ingedrukt houden om met dat accessoire te communiceren, zoals het hoger zetten van de verwarming of het dimmen van het licht.

 • SPRAAKBESTURING

  Siri werkt met HomeKit en laat u d.m.v. spraakcommando’s communiceren met de apparaten in uw woning. U kunt bv. zeggen “Hey Siri, stel de temperatuur in de woonkamer in op 21°C” of “Hey Siri, schakel de verwarming uit”.

 • AUTOMATISERING

  HomeKit maakt het huis slim en dat gebeurt via automatisering.
In de Woning-app kunt u automatiseringsregels instellen die in werking treden wanneer aan een bepaalde voorwaarde is voldaan: u komt thuis, u vertrekt of de status van een accessoire verandert.
U kunt bv. bepalen dat, net voor uw thuiskomst, de lichten moeten aangaan en de temperatuur in een aantal kamers moet worden verhoogd. Het instellen van complexere regels is mogelijk. U kunt automatisering bijvoorbeeld alleen laten uitvoeren na zonsondergang.

 • SCЀNES  Door het groeperen van accessoires in scènes kunt u op een snelle manier “het juiste decor creëren”: de rolgordijnen laten zakken, de kamertemperatuur verhogen en de lichten dimmen voor een gezellige filmavond.

 • BEDIENING OP AFSTAND

  
Indien u gebruikmaakt van een vierde generatie Apple TV is bediening van uw slimme huis van op afstand mogelijk. Uw Apple TV blijft al uw automatiseringsregels uitvoeren, zelfs wanneer u niet thuis bent. U kunt de Woning-app of Siri ook gebruiken om uw woning vanaf elke willekeurige locatie te regelen.