Draadloze App control voor uw verwarming & warm water – Hallo neoAir-kit

De neoAir-kit is de perfecte keuze als u uw systeem wil upgraden en uw verwarming & warm water wil regelen vanaf uw smartphone.

In de neoAir-kit vindt u alles om te kunnen starten en via de eenvoudige setup-stappen kan u in enkele minuten aan de slag.

De RF-Switch is een draadloze ontvanger op netspanning die verbonden is met de ketel en verbindingen voorziet met de verwarmings- & warmwatercircuits. Wisselcontacten maken hem compatibel met kleppen die stroom nodig hebben om te openen en te sluiten.

Zodra de RF-Switch geïnstalleerd is, moet de neoAir alleen nog gekoppeld worden aan de RF-Switch en aan de neoHub. De neoHub is het brein achter het Neo-systeem dat de gegevens tussen alle verbonden Neo-apparaten coördineert. Er kunnen tot 32 apparaten in één netwerk worden opgenomen.

(neoAir Stand Optional)

 • APP CONTROL

  Zodra de neoAir gekoppeld is aan een neoHub kan u uw verwarming & warm water vanop elke willekeurige locatie regelen!

 • VOLLEDIG DRAADLOOS

  De neoAir kan gekoppeld worden aan de neoHub om App control mogelijk te maken. Het werkt samen met onze UH8-RF- en RF-Switch ontvangers voor een volledig draadloze en app-controleerbare oplossing.

 • GEO LOCATIE

  De neoAir gebruikt de Neo Geo Locatie-technologie. Dat betekent dat de temperatuur van uw verwarming automatisch zal verlagen wanneer de laatste persoon het huis verlaat en opnieuw zal verhogen wanneer de eerste persoon terugkeert.

 • VERWARMINGS- & WARMWATERREGELING VOOR UW HUIS

  Een enkele neoAir kan zowel de verwarmings- als de warmwaterzones regelen, ideaal voor de bezitters van een warmwaterboiler.

 • GEDEELDE TOEGANG

  Met Neo kan u de toegang tot uw verwarmingssysteem delen met anderen. U kan zelf beslissen welk toegangsniveau u geeft. Ideaal voor huurwoningen of wanneer u toegang wil geven aan het bedrijf dat uw systeem onderhoudt.