Draaiknopthermostaten

Ons gamma elektronische draaiknopthermostaten is gebruiksvriendelijk en nauwkeuriger dan de standaard bimetaalversies. Deze thermostaten worden gebruikt in combinatie met een afzonderlijk programmeerapparaat.

Heatmiser DS1 thermostaten

De Heatmiser DS1 is onze elektronische 230 V-kamerthermostaat, ideaal voor conventionele of combiboilersystemen. Deze thermostaat wordt gebruikt in combinatie met een afzonderlijk programmeerapparaat.

Opbouwmontage
Wandmontage
Digitale display
Terugstelfunctie
Draaiknopvergrendeling

Heatmiser DS1-L thermostaten

De Heatmiser DS1-L is onze wijzerthermostaat met LCD-scherm voor centrale verwarming. Bij normale werking wordt de werkelijke kamertemperatuur op het LCD-scherm weergegeven. Door aan de wijzerplaat te draaien, ziet u gedurende 5 seconden de ingestelde temperatuur.

Opbouwmontage
Wandmontage
Digitale display
Terugstelfunctie
Draaiknopvergrendeling

Heatmiser DS-SB thermostaten

De Heatmiser DS-SB beschikt over een terugstelfunctie die automatisch de ingestelde temperatuur met 4 graden zal verlagen wanneer er geen timersignaal wordt gedetecteerd. Daardoor is een flexibelere regeling van uw verwarming mogelijk.

Opbouwmontage
Wandmontage
Digitale display
Terugstelfunctie
Draaiknopvergrendeling

Headline functies

 • ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

  De Heatmiser DS1-E en DS1-EL zijn speciaal ontworpen voor elektrische vloerverwarmingssystemen en kunnen 13 A schakelen. Ze worden geleverd met een vloersonde van 3 meter.

 • TERUGSTELFUNCTIE

  De Heatmiser DS-SB en DS-SB Public zijn uitgerust met een terugstelfunctie die automatisch de ingestelde temperatuur met 4 graden zal verlagen wanneer er geen timersignaal wordt gedetecteerd. Om gebruik te kunnen maken van die functie is een bekabeling met vier aders vereist.

 • DRAAIKNOPVERGRENDELING

  De DS1-L beschikt over een digitale vergrendeling terwijl de DS-SB thermostaten uitgerust zijn met een mechanische interne vergrendeling die geschikter is voor commerciële applicaties.

 • AFSTANDBEDIENDE LUCHTSENSOR

  De Heatmiser DS-SB en DS-SB Public bieden een afstandbediende luchtsensor waardoor deze modellen de luchttemperatuur kunnen controleren tot op 20 meter van de thermostaat vandaan.

 • DIGITAAL LCD

  De Heatmiser DS1-L en DS1-EL zijn uitgerust met een digitaal LCD. Door een draai aan de knop zal de INGESTELDE temperatuur gedurende 5 seconden op het scherm verschijnen, alvorens terug te keren naar de kamertemperatuur.

 • COMMERCIËLE APPLICATIeS

  De DS-SB en DS-SB Public hebben een interne vergrendeling die het temperatuurbereik beperkt. Om dit aan te passen moet een schroef verwijderd worden. Ideaal voor commerciële applicaties.

Functies

Functies
DS1DS1-EDS1-LDS1-ELDS-SBDS-SB PUBLIC
Interne temperatuurbegrenzer
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja
Ja
Auto Aan/Uit-schakelaar
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja
Nee
Temperatuurbereik
05-35C05-35C05-35C05-35C05-35C05-35C
Montagetype
SurfaceSurfaceSurfaceSurfaceFlushFlush
Digitale display

Nee
Nee
Ja
Ja
Nee
Nee
Ingebouwde luchtsensor
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Op afstand te bedienen luchtsensor

NoNoNoNoJa
Ja
Vloersensormodus
Nee
Ja
Nee
Ja
Nee
Nee
Vloersensor inbegrepen
Nee
Ja
Nee
Ja
Nee
Nee
Lucht- & vloersensor
Nee
Ja
Nee
Ja
Nee
Nee
Max. schakelstroom
3A13A3A13A3A3A
Voeding
230v AC230v AC230v AC230v AC230v AC230v AC
Afmetingen (H, B, D)
92x92x34mm92x92x34mm92x92x34mm92x92x34mm86 x 86 x 19mm86 x 86 x 19mm