Edge thermostaten

Heatmiser edge is onze allernieuwste thermostaat van 2017!

Heatmiser edge biedt een uitstekende upgrade voor wie al beschikt over een draaiknopthermostaat of voor wie de temperatuur van de thermostaat van op afstand wil meten.

Maar al te vaak worden thermostaten geïnstalleerd op een minder gunstig gelegen plaats, waardoor het gebouw te warm of te koud is. Met de edge kunnen een enkele of meerdere draadloze luchtsensoren gekoppeld worden aan de thermostaat. Wanneer meerdere sensoren gebruikt worden, wordt de gemiddelde temperatuur berekend, ideaal voor gebouwen met grote open ruimtes.

De edge thermostaat kan, naast de draadloze luchtsensor, ook aan een draadloze raam-/deurschakelaar gekoppeld worden. Het verwarmingssysteem schakelt automatisch over op stand-by van zodra een raam of deur geopend wordt en keert terug naar de normale modus als het raam of de deur gesloten wordt.

Er zijn 2 modellen beschikbaar in de reeks edge thermostaten. edge is ons 3 A conventionele verwarmingsmodel terwijl de edge-e ontworpen werd voor elektrische vloerverwarming. Beide modellen zijn uitgerust met Modbus-aansluiting en zijn compatibel met onze draadloze luchtsensor en raam-/deurschakelaar.

Heatmiser edge

De Heatmiser edge is onze 230 V-thermostaat die compatibel is met de draadloze luchtsensor en draadloze raam-/deurschakelaar. De draadloze luchtsensor is ideaal voor wie de temperatuur in een andere locatie wil meten. Voor gebouwen met grote open ruimtes kunnen meerdere luchtsensoren gebruikt worden voor het berekenen van een gemiddelde temperatuur.

De Heatmiser edge kan ingesteld worden om te werken als een niet-programmeerbare, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare of 24-uursprogrammeerbare thermostaat.

230 V-aandrijving
Functie Draadloze luchtsensor
Modbus-aansluiting
Elektrische vloerverwarming

Heatmiser edge-e

De Heatmiser edge-e is onze elektrische vloerverwarmingsthermostaat die compatibel is met de draadloze luchtsensor en draadloze raam-/deurschakelaar. De draadloze luchtsensor is ideaal voor wie de temperatuur in een andere locatie wil meten. Voor gebouwen met grote open ruimtes kunnen meerdere luchtsensoren gebruikt worden voor het berekenen van een gemiddelde temperatuur.

De Heatmiser edge kan ingesteld worden om te werken als een niet-programmeerbare, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare of 24-uursprogrammeerbare thermostaat.

230 V-aandrijving
Functie Draadloze luchtsensor
Modbus-aansluiting
Elektrische vloerverwarming

Heatmiser Draadloze luchtsensor

De draadloze luchtsensor is compatibel met de edge thermostaten.

Aan een enkele edge thermostaat kunnen tot 16 luchtsensoren gekoppeld worden, waardoor het aflezen van de gemiddelde temperatuur mogelijk wordt.

*in de veronderstelling dat er geen raam-/deursensoren gekoppeld worden.

Draadloos
Bereik tot 40 meter

Heatmiser Raam-/Deursensor

De Heatmiser Raam-/Deurschakelaar is compatibel met de edge thermostaten en ideaal voor het automatisch uitschakelen van de verwarming als een raam of deur geopend wordt.

Er kunnen tot 16 raam-/deurschakelaars gekoppeld worden aan een enkele edge thermostaat*.

*in de veronderstelling dat er geen draadloze luchtsensoren gekoppeld worden.

Draadloos
Bereik tot 40 meter
 • COMPATIBILITEITSSYSTEEM

  Compatibel met Solar, warmtepompen en de meeste boilertechnieken.

 • ZELFLERENDE OPTIMALE START

  De edge thermostaten zijn uitgerust met de functie Optimale start, waarbij de thermostaat de vereiste opwarmtijd berekent.

 • ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

  De Heatmiser edge-e is ons programmeerbaar elektrisch vloerverwarmingsmodel dat tot 16 A kan schakelen. Een afstandbediende vloersensor van 3 meter wordt meegeleverd.

 • MODBUS-AANSLUITING

  De edge thermostaten zijn uitgerust met Modbus-aansluiting. Zo kunnen ze geïntegreerd worden met thuisautomatiserings- en gebouwbeheersystemen van derden.

 • DRAADLOZE LUCHTSENSOR & RAAM-/DEURSCHAKELAAR (OPTIONEEL)

  De edge thermostaten zijn compatibel met de draadloze luchtsensor en raam-/deurschakelaar. De draadloze luchtsensor is ideaal als u de temperatuur wil meten in een andere ruimte dan waar de edge thermostaat geïnstalleerd werd. Het berekenen van de gemiddelde temperatuur is mogelijk wanneer meerdere draadloze luchtsensoren geïnstalleerd zijn.

 • TOETSVERGRENDELING

  Toetsvergrendeling met een pincode is standaard aanwezig op alle edge thermostaten en is een uitstekende manier om sabotage van het verwarmingssysteem te voorkomen.

 • FLEXIBELE PROGRAMMERING

  De edge modellen kunnen ingesteld worden om te werken als een niet-programmeerbare, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare en 24-uursprogrammeerbare thermostaat. Zo kunt u zelf het programma kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

 • WITVERLICHTE ACHTERGROND

  De edge thermostaten hebben een witverlichte achtergrond die automatisch wordt uitgeschakeld als de thermostaat niet in gebruik is.

edgeedge-e
TEMPERATUURBEREIK
05-35°C
05-35°C
FLEXIBELE PROGRAMMERING
Ja
Ja
WARMTENIVEAUS
JaJa
WARMWATERNIVEAUS

JaNA
OPTIMALE START
JaJa
VAKANTIEFUNCTIE
JaJa
TOETSVERGRENDELINGSFUNCTIE
JaJa
TEMPERATUUR AANHOUDEN
JaJa
MODBUS-AANSLUITING
JaJa
FUNCTIE DRAADLOZE LUCHTSENSOR
JaJa
FUNCTIE DRAADLOZE RAAM-/DEURSCHAKELAAR
JaJa
VLOERSENSORMODUS
JaJa
INCLUSIEF VLOERSENSOR
NeeJa
MAX. STROOM
3A16A
VOEDING
230v230v
AFMETINGEN
90x90x15mm90x90x15mm