Over ons

We zijn gevestigd in Blackburn, in het centrum van Lancashire.

In 1968 werden we opgericht onder de naam G&M Kay en sindsdien groeiden we van een klein aannemersbedrijf in elektriciteit uit tot een van de toonaangevende fabrikanten van controlesystemen voor verwarming in het VK.

We sloten langetermijnassociaties af met verwarmingsinstallateurs en fabrikanten van verwarmingsinstallaties van overal in het VK. We hopen dat onze partners voor ons bedrijf kozen vanwege onze aandacht voor detail, onze superieure productcontrole en ondersteuning.

Onze ontwerpen zijn allemaal uniek Heatmiser. We zijn zeer trots op de producten die we maken. Door de voorbije decennia te luisteren naar onze klanten waren we in staat enkele van de meest intelligente controlesystemen voor verwarming te vervaardigen.

 • OPGERICHT IN 1968

  Opgericht in 1968 als G&M Kay groeide Heatmiser van een lokaal aannemersbedrijf in elektriciteit uit tot een van de leidinggevende fabrikanten van controlesystemen voor verwarming in het VK.

  Vandaag is Heatmiser toonaangevend op het vlak van smart control en vele leveranciers van vloerverwarmingssystemen van het VK kiezen voor het besturingssysteem van Heatmiser.

 • SUPERIEURE ONDERSTEUNING

  We weten dat klimaatcontrole een gespecialiseerd domein is en dat de gemiddelde huiseigenaar daar niet zo veel over weet.

  Ons ondersteuningsteam staat klaar om de eindgebruikers en onze installatiepartners door alle mogelijke opties te gidsen. Als iets niet naar behoren werkt, helpt het team problemen oplossen en zorgt ervoor dat het systeem weer snel en veilig werkt.

 • PERMANENTE ONTWIKKELING

  Onze producten zijn allemaal uniek Heatmiser. Goedkope thermostaten verkopen via internet is gemakkelijk, maar een reeks producten ontwikkelen die niet alleen eenvoudig te installeren en te gebruiken maar daarnaast ook nog veilig en betrouwbaar zijn, is niet zo evident.

  Al onze producten worden in de ontwerpfase uitgebreid getest en we handhaven onze strikte normen in onze productievestiging.

  Onze inspanningen blijven vooral gericht op de volgende generatie producten met de bedoeling dat wat wij morgen produceren precies voldoet aan de wensen van onze gebruikers. We nodigen onze klanten uit hun ideeën met ons te delen via ons Ideeënportaal.

 • INCLUSIEF

  We werken samen met diverse ondernemingen en leveren ook producten rechtstreeks aan huiseigenaars. We zijn ervan overtuigd dat de directe relatie met eindgebruikers ons helpt om de veelzijdige producten van vandaag te ontwikkelen.

  Installateurs, groothandelaars en systeemontwerpers profiteren van ons uitgebreide productenassortiment en de mogelijkheid die we hebben om op maat gemaakte huismerkproducten te ontwerpen.

 • PASSIE VOOR ENERGIE-EFFICIËNTIE

  We weten allemaal dat de hulpbronnen van onze planeet beperkt zijn en dat de uitstoot die we veroorzaken een enorm effect hebben op onze gezondheid en onze planeet bedreigen voor de komende generaties. Daarom dragen we allen de verantwoordelijkheid om het energieverbruik waar mogelijk te beperken.

  Verwarming van onze huizen maakt meer dan 80 % uit van ons huishoudelijk energieverbruik. Minder energie verbruiken is dus niet alleen goed voor onze planeet, maar ook voor onze financiën.

  Heatmiser gebruikt de allernieuwste technologie om onze klanten de intelligentste oplossingen voor verwarmingscontrole te bezorgen. Daardoor kunnen huiseigenaars de verwarming in elke kamer accuraat regelen en vanop gelijk welke locatie.

 • OEM-AANBOD (Original Equipment Manufacturer)

  We zijn fier dat we samenwerken met talrijke vooraanstaande fabrikanten van verwarmingsinstallaties in het VK. Onze OEM-partners profiteren van onze sectorervaring, bekwaamheid in productdesign en toekomstgericht denken.

  We houden ons bezig met de controlesystemen voor onze partners zodat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten.

 • INTERNATIONAAL

  We bieden wereldwijd producten aan en we hebben partners in vele landen.

  Vol enthousiasme spreken we met ondernemingen die Heatmiser willen promoten in hun land. Indien u geïnteresseerd bent om onze partner te worden, contacteer ons dan vandaag nog zodat we samen de opportuniteiten kunnen bespreken.

 • ONLINEshop

  Onze onlineshop kan u vinden op www heatmiser.nl/shop We hopen dat de vormgeving u door de mogelijke opties gidst, maar voor vragen kan u altijd terecht bij ons vriendelijk technisch ondersteuningsteam op nr. 01254669090 of via mail naar support@heatmiser.com. Zij zullen u met plezier voorthelpen.