neoAir – Hallo draadloze Neo..

Heatmiser Neo werd al vlug ons populairste product, maar dat is geen verrassing. Neo biedt nog altijd een superieur systeem om uw multizoneverwarming en warmwatersysteem te regelen vanaf elke willekeurige locatie.

Dankzij de recente aanvullingen zoals Geo Locatie, Recepten en Apple Watch-ondersteuning houden we met Neo een grote voorsprong op onze concurrenten.

Een van de meest gegeerde aanwinsten van de Neo-familie is de draadloze neoStat. We zijn blij dat we kunnen zeggen dat u niet lang meer hoeft te wachten.

Heatmiser neoAir zorgt voor een totaal draadloze optie in de Neo-familie, perfect voor nieuwbouw en renovatie. neoAir kan gekoppeld worden aan de neoHub en kan gebruikt worden naast de neoStat & neoHub. Het biedt u dus een flexibele en multifunctionele oplossing voor intelligente controle.

neoAir werkt met onze UH8-RF- en RF-Switch ontvangers zodat hij geschikt is voor conventionele en vloerverwarmingssystemen. Indien gekoppeld aan de UH8-RF kan een RF-Switch gebruikt worden om een draadloze link naar de ketel te voorzien.

(neoAir standaard optioneel)

 • APP CONTROL

  Zodra de neoAir gekoppeld is aan een neoHub kan u uw verwarming & warm water vanop elke willekeurige locatie regelen!

 • BATTERIJVOEDING

  De neoAir wordt aangedreven door 4 AAA-batterijen. De levensduur van een batterij is meer dan 12 maanden.

 • WARMTEREGELING

  Met neoAir kan u tot 4 temperatuurniveaus per dag programmeren. Dat zorgt voor een uiterst flexibele manier om uw verwarming te regelen.

 • WARMWATERREGELING

  Heeft u een warmwaterboiler? De neoAir kan ook dat regelen door aan/uit-tijden voor het warm water te voorzien.

 • VOLLEDIG DRAADLOOS

  De neoAir kan gekoppeld worden aan de neoHub om App control mogelijk te maken. Hij werkt samen met onze UH8-RF- en RF-Switch ontvangers voor een volledig draadloze en app-controleerbare oplossing.