Heatmiser SmartStat

De Heatmiser SmartStat is onze wifi thermostaat op netspanning. Wie al over een thermostaat op netspanning beschikt, kan deze dankzij de Heatmiser SmartStat gemakkelijk upgraden.

De SmartStat kan gebruikt worden als thermostaat of timer – wie verwarming en warm water wil regelen, heeft dus 2 SmartStats nodig – een om de bestaande thermostaat te vervangen en een andere om het programmeerapparaat te vervangen.

Eenvoudige upgrade

SmartStat is een ideale upgrade voor wie nu een bekabelde thermostaat en programmeerapparaat gebruikt. De instellingen van de SmartStat zijn niet technisch. U zal uw verwarming in een mum van tijd kunnen regelen met uw smartphone. Tot 32 wifi SmartStats kunnen in uw woning worden beheerd.

Geo Locatie

Geo Locatie is een spannende nieuwe functie die het nog gemakkelijker maakt om uw energiekosten te verlagen. SmartStat  zal de temperatuur in uw woning verlagen wanneer het vaststelt dat de laatste persoon het huis verlaten heeft. En als iemand op weg is naar huis, zal de verwarming opnieuw aangezet worden.

Door de locatievoorzieningen op uw iPhone of Android smartphone in te schakelen, kan SmartStat uw energieverbruik nu helpen verlagen door de verwarming uit te zetten wanneer u niet thuis bent.

Afwezig?

Met de afwezigheidsfunctie kan u de verwarming permanent of voor een aantal dagen op een lager niveau zetten. De temperatuur in uw woning zal automatisch verlaagd worden. U bespaart energie en tegelijkertijd wordt uw huis beschermd tegen vorstschade.

Headline functies

 • CONTROLE VIA UW SMARTPHONE

  De SmartStat heeft een ingebouwde wifi en wordt dus rechtstreeks verbonden met uw router. Aangezien de thermostaat via onze Cloud server verbonden wordt met uw smartphone is de installatie ervan een makkie. Het neemt maar enkele minuten in beslag want hier is geen technische kennis voor vereist. De SmartStat is compatibel met de iPhone, iPad en Android-smartphones en –tablets.

 • GEO LOCATIE - MEERDERE GEBRUIKERS TOEGESTAAN

  Om uw positie te bepalen, maakt Geo Locatie gebruik van mobiele telefoonmasten, nabijgelegen wifi en uw gps. Wanneer u Geo Locatie op de SmartStat App instelt, geeft u een vertrek- en terugkeerpunt aan. Indien u die punten passeert, zal SmartStat de temperatuur in uw woning automatisch aanpassen.

  Geo Locatie op SmartStat werkt met meerdere gebruikers. Vandaar dat de verwarming slechts uitgeschakeld zal worden wanneer de laatste persoon het huis verlaten heeft en opnieuw ingeschakeld zal worden wanneer de eerste persoon terugkeert.

 • MULTIZONE

  Binnen één locatie kunnen tot 32 SmartStats gecontroleerd worden, zonder dat u een netwerkhub nodig heeft. Algemene functies zoals Temperatuur aanhouden, Toetsvergrendeling en Thuis/Weg zijn allemaal beschikbaar op de SmartStat App.

 • MEERDERE GEBRUIKERS

  Meerdere gebruikers kunnen inloggen op de SmartStat App en hun verwarming & warm water vanop elke willekeurige locatie regelen. Bovendien kan Geo Locatie worden geconfigureerd op om het even welk toestel, wat betekent dat de verwarming uitgeschakeld wordt wanneer de laatste persoon het huis verlaten heeft en opnieuw ingeschakeld wordt als de eerste persoon terugkeert.

 • AUTOMATISCH LICHT DIMMEN

  Het beeldscherm van de SmartStat kan worden ingesteld op automatisch licht dimmen – wat de SmartStat ideaal maakt voor slaapkamers.

 • FLEXIBELE PROGRAMMERING

  De SmartStat kan werken in niet-programmeermodus, 24-uursmodus, 5/2- of 7-dagenprogrammeermodus. Zo kan u zelf het programma kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

 • GEDEELDE TOEGANG

  Met Neo kan u de toegang tot uw verwarmingssysteem delen met anderen. U kan zelf beslissen welk toegangsniveau u geeft. Ideaal voor huurwoningen of wanneer u toegang wil geven aan het bedrijf dat uw systeem onderhoudt.

Functies

Functies
SmartStat
Temperatuurbereik
05-35C
Niet-programmeerbare modus
Ja
5/2-dagenprogrammeerbaar
Ja
24-uurs modus
Ja
7-dagenprogrammeerbaar
Ja
Aantal warmteniveaus
4
Aantal warmwaterniveaus
4
Zelflerende optimale start
Ja
Vakantiefunctie
Ja
Temperatuur aanhouden
Ja
App ControlJa
Op afstand te bedienen luchtsensor
Ja
Vloersensormodus
Ja
Vloersensor inbegrepen
Nee
Max. schakelstroom
3A
Nauwkeurigheid
+/- 1C
Voeding
230V AC
Afmetingen
95x95x15mm

SMARTSTAT APP FUNCTIES

FUNCTIES
ONDERSTEUNDE TOESTELLEN
iPhone, iPad en Android
MULTIZONE
Yes, tot 32 zones
GEO LOCATIE
JA
ALGEMENE FUNCTIES (AFWEZIGHEID, TEMPERATUUR AANHOUDEN, VERGRENDELING)JA
PROGRAMMERING VAN ELKE ZONE
JA
MULTILOCATIEONDERSTEUNING
JA
TAALONDERSTEUNING
Engels, Frans, Nederlands, Duits
AFWEZIGHEIDSFUNCTIE
JA
GESCHIEDENIS
NEE
PROFIELEN
NEE
ONDERSTEUNING RECEPTEN
NEE