Slimline thermostaten

De Slimline thermostaten bieden modellen aan die geschikt zijn voor conventionele verwarmingssystemen, elektrische vloerverwarming en laagspanningsthermostaten die speciaal ontworpen zijn voor integratie met thuisautomatiseringssystemen van derden.

Heatmiser Slimline

De Heatmiser Slimline is een 230 V-thermostaat, de ideale upgrade voor wie al een thermostaat op netspanning heeft.

De Slimline thermostaat kan worden ingesteld om te werken als een niet-programmeerbare, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare thermostaat.

230 V-aandrijving
12 V-aandrijving
Netwerkfunctie
Elektrische vloerverwarming
Verwarmings- & HW-output

Heatmiser Slimline-E

De Heatmiser Slimline-E is ons elektrisch vloerverwarmingsmodel dat tot 16 A kan schakelen. De Slimline-E kan worden ingesteld om te werken als een niet-programmeerbare, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare thermostaat.

Een afstandbediende vloersensor van 3 meter is voorzien.

230 V-aandrijving
12 V-aandrijving
Netwerkfunctie
Elektrische vloerverwarming
Verwarmings- & HW-output

Headline functies

 • ZELFLERENDE OPTIMALE START

  De Slimline thermostaten zijn uitgerust met de functie Optimale start, waarbij de thermostaat de vereiste opwarmtijd berekent.

 • ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

  De Heatmiser Slimline-E is ons programmeerbaar model voor elektrische vloerverwarming dat tot 16 A kan schakelen. Een afstandbediende vloersensor van 3 meter is inbegrepen.

 • NETWERKFACILITEIT

  De N-modellen bieden een bekabelde netwerkverbinding (RS485) met onze UH1 en centrale TouchPad. Bovendien hebben derde partijen de N-modellen geïntegreerd in thuisautomatiseringssystemen zoals Control4 en Crestron.

 • TEMPERATUUR AANHOUDEN

  De Temperatuur aanhouden-functie is standaard aanwezig op alle Slimline thermostaten zodat een gewenste ingestelde temperatuur kan worden aangehouden gedurende een bepaalde periode. Daarna zal de thermostaat terugkeren naar het normale programma.

 • TOETSVERGRENDELING

  De functie Toetsvergrendeling is standaard aanwezig op alle Slimline thermostaten en is een uitstekende manier om sabotage van het verwarmingssysteem te voorkomen.

 • FLEXIBELE PROGRAMMERING

  De Slimline thermostaten kunnen worden ingesteld om te werken als niet-programmeerbare, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare thermostaten. Zo kan u zelf het programma kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

FunctiesSlimlineSlimline-E
Temperatuurbereik
05-35C05-35C
Flexibele programmering
Ja
Ja
Aantal warmteniveaus
44
Aantal warmwaterniveaus
NANA
Optimale start
Ja
Ja
Vakantiefunctie
Ja
Ja
Toetsvergrendeling
Ja
Ja
Temperatuur aanhouden
Ja
Ja
Netwerkfaciliteit
Nee
Nee
Compatibel met TouchPad
Nee
Nee
App control
Nee
Nee
Op afstand te bedienen luchtsensor
Ja
Ja
Vloersensormodus
NoJa
Vloersensor inbegrepen
Nee
Ja
Max. schakelstroom
3A16A
Voeding
230v230v
Afmetingen
99x86x15mm99x86x15mm