Centrale bedradingsschakelkasten

Onze centrale bedradingsschakelkasten werden ontworpen om het bedradingsproces te vereenvoudigen. Het gebruik van onze bekabelingsdozen in uw applicatie betekent dat de actuator-, ketel- en pompaansluitingen bekabeld zijn vanaf één punt.

Heatmiser UH8-N

De Heatmiser UH8-N is ontworpen om samen te gebruiken met onze 12 V-netwerkthermostaten. De UH8-N heeft een centrale schakeling en wordt daarom ideaal geplaatst naast de vloerverwarmingsverdeler.

Er kunnen acht zones worden geregeld en er is ook een uitgang voor een warmwaterboiler. Op vraag van een zone wordt een uitgang van 230 V beschikbaar gesteld voor het inschakelen van de betreffende zoneactuator, vloerverwamingspomp en –klep. Er is een spanningsvrije aansluiting voor de ketel waardoor hij compatibel is met vrijwel alle soorten ketels. Tot 6 actuatoren kunnen met elke zone verbonden worden. Er is een optie beschikbaar om zone 8 te gebruiken als radiatorzone. In deze modus worden de vloerverwarmingspomp en –klep en de ketel niet ingeschakeld als zone 8 om warmte vraagt.

8 zoneregeling
8 Zone Control
12 V-thermostaten
230 V-thermostaten
Draadloze thermostaten

Heatmiser UH4

De Heatmiser UH4 kan samen met onze op het stroomnet aangesloten thermostaten gebruikt worden. De UH4 heeft een centrale schakeling voor max. 4 zoneactuatoren, maar ook een uitgang voor een warmwaterboiler, de systeemboiler en pomp.

Wanneer hij voor vloerverwarming gebruikt wordt, kan u zone 4 gebruiken als conventionele radiatorzone. Tot 6 actuatoren kunnen met elke zone verbonden worden.

4 zoneregeling
8 zoneregeling
12 V-thermostaten
230 V-thermostaten
Draadloze thermostaten

Heatmiser UH8

De Heatmiser UH8 kan samen met onze op het stroomnet aangesloten thermostaten gebruikt worden. De UH8 heeft een centrale schakeling voor max. 8 zoneactuatoren, maar ook een uitgang voor een warmwaterboiler, de systeemboiler en pomp.

Wanneer hij voor vloerverwarming gebruikt wordt, kan u zone 8 gebruiken als conventionele radiatorzone. Tot 6 actuatoren kunnen met elke zone verbonden worden.

4 zoneregeling
8 zoneregeling
12 V-thermostaten
230 V-thermostaten
Draadloze thermostaten

Heatmiser UH8-RF

De Heatmiser UH8-RF is ontworpen om samen te gebruiken met onze draadloze thermostaten. De UH8-RF heeft een centrale schakeling en wordt daarom ideaal geplaatst naast de vloerverwarmingsverdeler. Er kunnen acht zones worden geregeld en er is ook een uitgang voor een warmwaterboiler. Op vraag van een zone wordt een uitgang van 230 V beschikbaar gesteld voor het inschakelen van de betreffende zoneactuator, vloerverwamingspomp en –klep. Er is een spanningsvrije aansluiting voor de ketel waardoor hij compatibel is met vrijwel alle soorten ketels. Tot 6 actuatoren kunnen met elke zone verbonden worden. Met een softwareoptie in onze draadloze thermostaten kan u configureren welke zones voor vloerverwarming en welke zones voor radiatoren zijn. De RF-Switch kan gekoppeld worden aan de UH8-RF voor een draadloze ketelverbinding.

4 zoneregeling
8 zoneregeling
12 V-thermostaten
230 V-thermostaten
Draadloze thermostaten

Headline functies

 • RADIATOROPTIE

  Bij de UH1, UH4 en UH8 is een optie beschikbaar voor het regelen van een radiatorzone. Indien een radiatorzone wordt ingeschakeld, wordt de laatste zone ingesteld als radiatorzone en daarom worden UFH-pomp, -klep of ketel niet geactiveerd. Bij de UH8-RF is deze optie beschikbaar per zone.

 • DIN-RAIL MONTAGE

  De UH4, UH8 en UH8-RF zijn uitgerust met DIN-rail montage.

 • OUTPUTINDICATIE

  De UH4, UH8 en UH8-RF zijn uitgerust met een LED-indicatie voor de status van de zone, ketel, pomp en klep waardoor de installateur het verwarmingssysteem gemakkelijk kan testen.

 • EENVOUDIGE INSTALLATIE

  De bekabelingsdozen van Heatmiser zorgen voor een eenvoudige installatie van uw vloerverwarmingssysteem. De bekabelingsdoos bevindt zich meestal boven de UFH-verdeler waardoor verbindingen met actuatoren, UFH-pomp en -klep gemakkelijk zijn.

 • 230 V-ACTUATOREN

  Alle bekabelingsdozen werken met 230 V-actuatoren. Elke zone kan verbonden worden met max. 6 actuatoren met een maximum van 5 A voor het bedradingsbord.

 • RF-VERBINDING

  De UH8-RF biedt een draadloze verbinding met onze draadloze thermostaten aan. Bovendien kan de RF-Switch gebruikt worden om een draadloze link naar de ketel te voorzien.

Functie
UH8-NUH4 UH8UH8-RF
Compatibel met RF-Switch
Nee
Nee
Nee
Ja
Compatibel met RF-Boost
Nee
Nee
Nee
Ja
Compatibel met Slimline-RF, Touch-RF neoAir
Nee
Nee
Nee
Ja
Aantal verwarmingszones
8488
Aantal warmwaterzones
111
Neon indicatie
Nee
JaJaJa
DIN-rail montage
Nee
JaJaJa
Voeding
230v AC230v AC230v AC230v AC
Relais max. belasting
3A3A3A3A
Totale belasting
5A5A5A5A
IP-bescherming
IP20IP20IP20IP20
Afmetingen
220x290x70mm384x148x60mm384x148x60mm384x148x60mm