Het landschap van de warmteregeling is de laatste jaren erg veranderd door de opkomst en verspreiding van de afstandbediende regeling van de verwarmings- en warmwatersystemen. Een geschakelde woning houdt meer in dan het regelen van verwarming en warm water via uw telefoon. Systemen zoals Control4 en Crestron bieden gebruikers totale controle over hun huis zoals muziek, verwarming, verlichting en veiligheid.

Gear7, een eersteklas AV en audioleverancier, is trots systemen te kunnen aanbieden die “er goed uitzien en een plezier zijn om te gebruiken”.

Gear7 werd onlangs geïnstalleerd in een nieuw gebouw. Het systeem bestond uit 2 radiatorzones en 14 zones met vloerverwarming.

Het gebruikt 3x UH1’s met 12 V neoStats voor de vloerverwarming, 2x 230 V neoStat voor de radiatorzones en een 230 V neoStat Timer voor warm water.

Het systeem werd geïntegreerd met Control4 zodat de klant touchscreens kan gebruiken, de Control4-onscreen navigator, de Control4 app of de Neo app zoals men verkiest.

De handdoekhouders in de badkamers worden ook geregeld door een neoStat Timer zodat elk element van het systeem kan gecontroleerd worden.

Installer

Gear7

Gear7 is een topleverancier van AV, automatisatie en audio. We ontwerpen, leveren en installeren onze systemen met kwaliteitsvolle uitrusting en materialen en met uiterst veel aandacht voor detail.

Gear7 website: http://www.gear7.co.uk/