Wifi thermostaat Heatmiser SmartStat – Een slimmere Smart thermostaat

 • CONTROLE VIA UW SMARTPHONE

  De SmartStat heeft een ingebouwde wifi en wordt dus rechtstreeks verbonden met uw router. Aangezien de thermostaat via onze Cloud server verbonden wordt met uw smartphone is de installatie ervan een makkie. Het neemt maar enkele minuten in beslag want hier is geen technische kennis voor vereist. De SmartStat is compatibel met de iPhone, iPad en Android-smartphones en -tablets.

 • GEO LOCATIE

  Om uw positie te bepalen, maakt Geo Locatie gebruik van mobiele telefoonmasten, nabijgelegen wifi en uw gps. Wanneer u Geo Locatie op de SmartStat App instelt, geeft u een vertrek- en terugkeerpunt aan. Indien u die punten passeert, zal SmartStat de temperatuur in uw woning automatisch aanpassen.

Slimme thermostaten zijn uitermate populair geworden in Europa. Europese gebruikers kunnen hun verwarming regelen vanop elke willekeurige locatie. De functies variëren van product tot product, maar ze hebben allemaal tot doel om de gebruikers meer controle te geven over hun verwarming.

De SmartStat van Heatmiser is anders.

Heatmiser SmartStat, de recentste slimme internetthermostaat van de Britse onderneming Heatmiser, biedt Geo Locatie aan, een functie waardoor u nog minder met uw thermostaat moet communiceren dan voorheen.

We hebben het alsmaar drukker en sommigen weten wanneer ze ’s avonds gaan thuiskomen. Geo Locatie op de Heatmiser SmartStat is ideaal voor die gebruikers want de verwarming wordt automatisch uitgeschakeld als de laatste persoon het huis verlaat en terug ingeschakeld als de eerste persoon terugkeert.

Heatmiser SmartStat is zelfs nog slimmer want hij werkt met meerdere gebruikers. De andere gezinsleden zullen dus niet in de kou zitten!

De Heatmiser SmartStat werkt met de conventionele verwarmingssystemen en met vloerverwarming op water.

Bent u op zoek naar een thermostaat die op het internet is aangesloten? Echt ‘smart’ is de Geo Locatie-functie op de nieuwe Heatmiser SmartStat!

Koop hier uw Heatmiser SmartStat online.

 • MULTIZONE

  Binnen één locatie kunnen tot 32 SmartStats gecontroleerd worden, zonder dat u een netwerkhub nodig heeft. Algemene functies zoals Temperatuur aanhouden, Toetsvergrendeling en Thuis/Weg zijn allemaal beschikbaar op de SmartStat App.

 • FLEXIBELE PROGRAMMERING

  U kan de SmartStat laten werken in niet-programmeerbare modus, 24-uursmodus, 5/2- of 7-dagenprogrammeerbare modus. U kan dus het juiste programma kiezen, volgens uw behoeften.