Waarom een slimme thermostaat zinvol is voor elektrische vloerverwarming.

De Heatmiser neoKit-e kan bijna alle thermostaten voor elektrische vloerverwarming vervangen en zodra hij geïnstalleerd is, biedt hij App control voor maximum 32 verwarmingszones.

De Geo Locatie op Neo schakelt de verwarming uit wanneer u thuis vertrekt en schakelt ze terug aan vóór u thuiskomt zodat uw huis gezellig warm is.

neoKit-e van Heatmiser zal de manier waarop u uw verwarmingssysteem regelt veranderen. Het zal u helpen om uw energieverbruik te beperken en zal ervoor zorgen dat u van een nog comfortabelere leefomgeving kan genieten.

U kan de Heatmiser neoKit-e hier online  kopen.

 • ELEKTRISCHE VLOERVERWARMING

  Elektrische vloerverwarming is populair in het VK. De voordelen ervan zijn duidelijk: onmiddellijk warm, lagere installatiehoogte waardoor het geschikter is voor renovaties, en lagere installatiekosten in vergelijking met vloerverwarmingssystemen op water.

  Dankzij het succes van internet ontstond er een nieuwe manier om uw elektrische vloerverwarming te regelen. U heeft via uw smartphone controle over uw verwarming vanaf elke locatie in de wereld.

 • CONTROLE VIA UW SMARTPHONE

  De SmartStat heeft een ingebouwde wifi en wordt dus rechtstreeks verbonden met uw router. Aangezien de thermostaat via onze Cloud server verbonden wordt met uw smartphone is de installatie ervan een makkie. Het neemt maar enkele minuten in beslag want hier is geen technische kennis voor vereist. De SmartStat is compatibel met de iPhone, iPad en Android-smartphones en –tablets.

 • GEO LOCATIE

  Om uw positie te bepalen, maakt Geo Locatie gebruik van mobiele telefoonmasten, nabijgelegen wifi en uw gps. Wanneer u Geo Locatie op de SmartStat App instelt, geeft u een vertrek- en terugkeerpunt aan. Indien u die punten passeert, zal SmartStat de temperatuur in uw woning automatisch aanpassen.