Apple HomeKit-ondersteuning komt naar Heatmiser Neo

 • WAT IS HOMEKIT?

  HomeKit is het huisautomatiseringsplatform van Apple. Het koppelt apparaten die goedgekeurd zijn door HomeKit waardoor u triggers en acties kan creëren die feilloos werken. Zeg tegen Siri “Movie Time” en uw voordeur wordt gesloten, de Philips Hue-verlichting schakelt over naar de juiste sfeer en uw Heatmiser-thermostaat zorgt voor een knusse temperatuur.

  Een open venster kan een trigger zijn voor de Heatmiser-thermostaat om de verwarming uit te zetten en u te verwittigen als u weg wil gaan omdat het niet veilig is. Gekoppelde apparaten maken uw huis slimmer. Als u investeert in Heatmiser Neo kan u zeker zijn dat de HomeKit-ondersteuning op komst is.

 • WAAROM KONDIGT U DE HOMEKIT-ONDERSTEUNING NU AAN?

  We denken dat de HomeKit-ondersteuning een belangrijk element zal zijn bij de aankoopbeslissingen van vele mensen. Daarom is het niet meer dan juist dat u weet waaraan wij werken. Multizoneverwarmingssystemen zijn ‘onze deskundigheid’ en die systemen zullen het meest profiteren van de HomeKit.

 • ZAL MIJN BESTAANDE UITRUSTING WERKEN MET HOMEKIT?

  De bestaande neoStats zijn compatibel, maar u zal wel uw neoHub moeten vervangen. Alle apparaten goedgekeurd door HomeKit hebben immers een Apple authenticatiechip nodig – en dus ook de Heatmiser neoHub.

 • GEEFT U EEN VOORINTEKENKORTING & EEN GETROUWHEIDSUPGRADEKORTING?

  Ja! We willen dat zoveel mogelijk klanten kunnen genieten van deze schitterende nieuwe functie want we zijn ervan overtuigd dat ze ervan zullen genieten. We geven een korting van 35 £ aan klanten die hun oude neoHub inleveren en een nieuwe kopen.

  Indien u hier voorintekent sturen we u per e-mail een kortingcode* voor 10 £ zo vlug de HomeKit compatibele neoHub beschikbaar is.

  Algemene voorwaarden

  U moet uw oude neoHub binnen de maand inleveren om van de korting van 35 £ te kunnen genieten.

  Onze voorintekenkortingcode is beperkt in de tijd en een klant kan er maar 1 keer van genieten.

  We verwachten dat onze HomeKit neoHub beschikbaar is in het derde kwartaal van 2016, maar dat kan nog gewijzigd worden.